"Један слаткиш - једно дијете"

Још понека фотографија настала у току акције “Један слаткиш, једно дијете” Савјета ученика ЈУ Средње школе “28. јуни”. Радом, истрајношћу и жељом да усреће најмлађе ово је традиционално једна од најбољих екипа у сакупљању слаткиша!

Миљевићи

Центар за социјални рад

Центру за социјални рад Савјет ученика поклонио је 72 пакетића за 72 дјечија осмијеха и представу коју су извели чланови Драмске секције ЈУ Средње школе “28. јуни”, чији је координатор професорица Драгана Мандрапа.

Удружење "Загрљај"

Деда Мраз и наши ученици покуцали су на врата Удружења “Загрљај”. Нису дошли празних руку јер су са собом понијели петнаест пакетића сакупљених у акцији “Један слаткиш, једно дијете”.
И нису вечерас само у Удружење “Загрљај” стигли поклони изненађења. Професорици Јадранки Регоје поклонили смо прву званичну фотографију са Деда Мразом.

Удружење "Мрвице" и Дјечија библиотека

Педесет пакетића поклонили смо Дјечијем одјељењу Матичне библиотеке Источно Сарајево, а двадесeт пакетића обрадоваће наше “Мрвице”.

Болница "Србија"

Добра вила, Деда Мраз и професорица Марија Иконић пакетиће су поклонили малишанима који се тренутно налазе на Одјељењу за педијатрију Болнице “Србија”.

Општина Источно Ново Сарајево

Уз помоћ суграђана који су учествовали у акцији и захваљујући пажњи и стрпљењу ученика и професора, пакетиће смо послали и у Општину Источно Ново Сарајево… И 150 слатких новогодишњих жеља за наше малишане.

Удружење "Вратите нам осмијех"

Тридесет пакетића поклонили смо Удружењу “Вратите нам осмијех”.

Удружење "Оплемени срце"

У вријеме празника свако од нас има прилику да у своје срце унесе мало племенитости, да дарује колико може. Радост даривања већ смо осјетили кроз сарадњу са Удружењем “Оплемени срце”, а овај пут Савјет ученика ЈУ Средње школе “28. јуни” био је у прилици да 103 пакетића, прикупљена у акцији “Један слаткиш, једно дијете”, поклони овом удружењу. Они ће најбоље знати на која врата треба да закуцају и које малишане треба да изненаде за вријеме празника.