Актив страних језика

Милица Поповац

Звање професор енглеског језика и књижевности стекла је на Филозофском факултету Универзитета у Источом Сарајеву. Као професор ради од 2009, а на мјесту професор енглеског језика у Средњој школи „28. јуни“ запослена је од 2013. године.

Ана Савић

Рођена је у Сарајеву 1980. године. Завршила је гимназију на Палама. На Одсјеку за Енглески језик и књижевност Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву дипломирала је  2005. године. Звање професор енглеског језика стекла је исте године у ЈУ Средњој школи „28. јуни“ гдје је запослена већ 18 година. Осам година ради  у Језичком центру „ИН“ као професор енглеског језика. Сваке године са ученицима учествује на такмичењу „Spelling Bee“ које организује Америчка амбасада у БиХ. Такође, учествовала је на такмичењу „Cambridge English Reader“, те као супервизор на такмичењу „8th International English Language Olympiad“, HIPPO 2020.

Стручно се усавршавала  на домаћим и међународним семинарима као што су: Групни савјетодавно-инструктивни рад (РПЗ); EU VET 3; Обука из програма „Умијеће живљења“; Learning without Borders through Skype и многим другим везано за енглески језик и рад са дјецом.

Воли рад са дјецом и њихова мотивација је њен највећи успјех. Удата, мајка је двије дјевојчице.

Сања Васиљ

Рођена је 28. 9. 1991. године у Сарајеву. Основну школу и гимназију је завршила у Источном Сарајеву. Академско звање је стекла на Филозофском факултету у Палама на Одсјеку за њемачки језик и књижевност. У ЈУ Средњој школи „28. јуни“ је запослена од 2019. године на радном мјесту професор њемачког језика. Кроз  искуство у раду са ученицима у средњој школи  и кандидатима у приватној школи страних језика, усавршила знања на пољу граматике и комуникација које је стекла на факултету. Комуникативност јој је нарочито помогла у лакшем обављању посла. Првенствено је олакшала себи, као и ученицима којима знање преноси на лакши, бржи и квалитетнији начин. Кроз досадашње искуство, успјешно препознаје карактере, ниво знања, као и спремност другог лица да напредује. Раду приступа озбиљно, најприје са педагошког, а послије тога са стручног аспекта.

Свјетлана Мичић

Рођена је 19. 1. 1990. године у Сарајеву. Основну школу завршила је у Источном Новом Сарајеву, а затим гимназију у ЈУ Средњошколски центар „Источна Илиџа“.  Дипломирала је 2014.  године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву  на Oдсјеку за енглески језик и књижевност. Запослена је у ЈУ Средњој школи „28. јуни“ од 2019. године. Удата и мајка је двоје дјеце.