Актив машинства и саобраћаја

Енела Регоје

Рођена је у Сарајеву 1967. године. Завршила је Другу гимназију, а затим дипломирала на Машинском факултету Универзитета у Сарајеву 1990. године. Звање професора стекла 1991. године. Након завршеног факултета радила је у Средњошколском центру „Ђуро Пуцар Стари” у Вогошћи, затим у Техничкој школи Нова Варош, Република Србија, те Средњошколском центру Илиџа, гдје је предавала математику и предмете машинске групе. У Средњој школи „28. јуни“ је дугогодишњи професор. 

Међународно искуство је стекла током живота у Републици Индонезији, гдје је предавала у Међународној школи амбасаде Пакистанa и на Монаш колеџу Џакарта (Monash College Jakarta). 

Учествовала  је на домаћим и међународним семинарима  и конференцијама из области педагогије, демократије и људских права, управљања интернетом, укључујући и глобални Форум о управљању интернетом (Internet Governance Forum, IGF), који је одржан у новембру 2019. године у Берлину. Удата, мајка је двоје одрасле и успјешне дјеце.

Драган Чанчар

Pођен је  6. децембра 1966. године у Сарајеву. Основну школу завршио је у Војковићима, а средњу школу, занимање машински техничар, у СШЦ „Игмански марш“ у Илиџи. Звање дипломирани инжењер машинства стекао је на Машинском факултету Универзитета у Источном Сарајеву.  Учесник је Отаџбинског рата од априла 1992. године до потписивања Дејтонског мировног споразума. Запослен је у Средњој школи „28. јуни“ од септембра 1994. године на мјесту професор стручних предмета машинске струке.

Тања Ђурић

Рођена је у Фочи 6. 7. 1990. године. Основну школу и гимназију завршила је у Чајничу. Дипломирала је на Машинском факултету Универзитета у Источном Сарајеву 2014. године и стекла звање дипломирани  инжењер машинства. Након завршеног факултета годину и четири мјесеца радила је као технолог/нормирац у припреми производње при одјељењу одржавања – техничка припрема фабрике Алумина д.о.о. из Зворника. Основни задаци на овом радном мјесту били су припрема и разрада технологије за израду дијелова за потребе фабрике, те набавка дијелова потребних за одржавање техничких система у фабрици. На радном мјесту професор машинске групе предмета почела је да ради 2017. године у Средњошколском центру „Пале“ у Палама. Од 2019. године ради на мјесту професор машинске групе предмета  у Средњој школи „28. јуни“ Источно Ново Сарајево.

Маја Ждрале

Рођена је 24. 5. 1983. године у Сарајеву. У Ужицу је завршила Средњу техничку школу „Радоје Љубичић“, смјер за друмски саобраћај. Диплому мастер инжењера стекла је у Новом Саду на Факултету техничких наука, Одсјек саобраћај и транспорт, смјер друмски саобраћај на тему „Анализа поузданости процене брзине возила и растојања од стране сведока у судском поступку“ 2012. године. Након стечене дипломе ради на мјесту професор саобраћајне групе предмета у Средњој школи „28. јуни“. Током школовања учествовала је на такмичењу у области саобраћајне струке теоретског и практичног дијела. Лиценцирани је судија на ауто-тркама од 2014. године. Професионално се бавила европским куглањем. Удата, мајка је једне дјевојчице.

Небојша Пурић

Рођен је 25. 2. 1962. године у Сарајеву. Основно и гимназијско образовање, математички смјер, завршио је у Пријепољу, Република Србија. Дипломирао је на Саобраћајном факултету у Сарајеву, Одсјек друмски саобраћај 1987. године. Радно искуство: водећи инжењер Сектора за развој Градског саобраћаја Сарајево, руководилац на више аутобуских станица града Источно Сарајево, члан Арбитражне комисије за саобраћај при Министарству саобраћаја и веза РС и Привредне коморе РС, аутор комерцијалног апликативног софтвера за рад аутобуских станица, власник лиценце за безбједност саобраћаја и предавач у ауто-школама на територији града Источно Сарајево. Професор саобраћајне групе предмета у ЈУ Средњој школи „28. јуни“ , Источно Сарајево.

Милица Кулина

Рођена je 19. 10. 1995. године у Касиндолу. Средњу економску школу завршила је у Лукавици. Дипломирала је на Саобраћајном факултету у Добоју – Смјер друмски и градски саобраћај 2019. године, те стекла звање саобраћајни инжењер. Мастер студије је уписала 2021. године. Учесник је бројних истраживања из области саобраћаја, те посједује бројне објављене стручне радове. Такође, посједује лиценце за испитивача и предавача теоретског дијела возачког испита, као и лиценцу за посредника у осигурању. Тренутно је запослена као професор у ЈУ Средњој школи “28. јуни” Источно Ново Сарајево. Истовремено обавља и послове у Одјељењу за инспекцију Града Источно Сарајево. Течно говори њемачки језик.