Актив електро-струке

Рајко Сенић

Рођен је 11. 5. 1959. године у Илиџи. Средњу елетротехничку школу „Јарослав Черни” завршио је 1977. године у Сарајеву, а звање специјалиста за машине и уређаје стекао је 1982. године. У ЈУ Средњој школи „28. јуни“ запослен је од 1. септембра 1996. године на мјесту наставник практичне наставе.

Тања Нишић

Рођена је 24. децембра 1976. године у Сарајеву. Завршила је гимназију у Источној Илиџи. Звање дипломирани инжењер електротехнике стекла је на Електротехничком факултету Универзитета у Источном Сарајеву 2002. године. У Средњој школи „28. јуни“ ради од 2003. године. Удата, мајка је једног дјечака.

Предраг Пантелић

Рођен је 1965. године у Дервенти. Завршио је основну школу и Трећу гимназију у Сарајеву. Дипломирао је 1991. године на Електротехничком факултету у Сарајеву. Након завршеног факултета радио је као инжењер у Машинској индустрији „14. октобар“ , као професор у Машинско-електротехничкој школи у Крушевцу, Република Србија, као инжењер у „Енергоинвесту” у РАОП-у у Источном Сарајеву. Од 2000. године ради на радном мјесту професор електро-групе предмета у Средњој школи „28. јуни“ у Источном Сарајеву. Учествовао је на бројним домаћим  семинарима из области педагогије, образовања и стручних семинара из области информатичких технологија. Учествовао је, као координатор школе, у међународном пројекту „ПИСА“, везаном за истраживање знања и постигнућа ученика средњих школа. Ожењен, отац је двоје дјеце.

Марија Иконић

Рођена је 24. 7. 1984. у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила је у Источној Илиџи. Звање дипломирани инжењер електротехнике стекла је  2008. године на Електротехничком факултету у Источном Сарајеву. Запослена је у Средњој школи „28. јуни“ од 2008. године. Координатор је Савјета ученика.  Удата, мајка је двоје дјеце.

 
 

Никола Бјелица

Рођен је 1983. у Сарајеву. Основно и средњошколско обрзовање завршио је у Источном Сарајеву. Звање професор математике и информатике стекао је на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. Од 2016. године запослен је у Средњој школи „28. јуни“.

 

 
 

Сара Максимовић

Рођена je 31. 7. 1985. године у Сарајеву. Основну школу је завршила у Блажују, а Средњу школу „Српско Сарајево”, смјер телекомуникације, у Источном Сарајеву. Дипломирала је на Универзитету у Источном Сарајеву и стекла звање дипломирани инжењер електротехнике. Од 2011. до 2012. радила у PC UNITIC на позицији инжењера на електро оджавању пословног центра. У периоду од 2016. до 2019. била је запослена у фирми „4е” и обављала функцију руководиоца градилишта. Од 2019. је запослена у Средњој школи „28. јуни“ на радном мјесту професор електро-групе предмета.  Пројектује од 2019. године инсталације јаке и слабе струје стамбених, пословних, производних објеката, те комбинације истих.

Небојша Ковачевић

Рођен је 20. априла 1963. године у Пресједовцу у општини Калиновик. Основну школу је завршио у Витезу, а математичку гимназију у Сарајеву. Након завршетка средње школе и одслуженог војног рока, уписује Електротехнички факултет у Лукавици и стиче звање дипломирани инжењер електротехнике, Одсјек аутоматика и електроника. Од 1992. године до потписивања Дејтонског споразума учесник је Отаџбинског рата. У периоду од 1996. до 2008. године радио је у фирми  А.Д. „Енергоинвест – Аутоматика” и Д.О.О. „К-инел”. У истом периоду радио је као сарадник у Средњој школи „28. јуни“. Од 2008. године је запослен у ЈУ Средња школа „28. јуни“ на неодређено вријеме на радном мјесту професор електро-групе предмета.

Милева Мировић Танић

Рођена је 6. октобра 1986. године у Тузли. Основну и средњу школу завршила је у Братунцу. Дипломирала је на Одсјеку за аутоматику и електронику Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву и стекла звање дипломирани инжењер електротехнике. Године 2014. радила у МКФ „Призма” на позицији стручни сарадник у сектору информационих система. У Средњој школи „28. јуни“ радила у периоду од 2015. до 2017. на мјесту професор електро-групе предмета, а  2017. на позицији администратора базе података у склопу пројекта „Регионални стамбени програм” при Министарству за људска права и избјеглице. Од новембра 2017. године запослена у Средњој школи „28. јуни“ . Учесник је Прве конференције Савјета ученика средњих школа 2003. године и конференције „Етран“, гдје је објавила стручни рад 2013. године на тему „Брзински сервосистем са асинхроним мотором“. Један је од оснивача Удружења родитеља пријевремено рођене дјеце у Републици Српској „Мрвице“ у којем обавља функцију предсједника подружнице Источно Сарајево. Удата, мајка је троје дјеце.

Марко Коњокрад

Рођен је 15. августа 1986. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршио је у Палама. Дипломирао је на Електротехничком факултету Универзитета у Источном Сарајеву. Звање професор стекао је 2017. године. Након завршеног факултета радио је у Средњошколском центру „Пале“ у Палама. Запослен је у Средњој школи „28. јуни“ од 2018. године на радном мјесту професор електро-групе предмета. Годинама ради у Едукативном центру „Биг Бен“ у инструктивној настави из математике, физике и информатике. Ожењен је, отац дјевојчице Саре.

Божидар Врбарац

Рођен  је 7. 1. 1995.  у Сокоцу. Основну школу и Гимназију СШЦ „Василије Острошки“ завршио у Сокоцу. Дипломирао је на Одсјеку за рачунарство и информатику Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву и стекао звање дипломирани инжењер електротехнике.