Браћа Радуловић путују у Италију на Свјетско првенство у кик-боксу

Браћа Николај и Лазар Радуловић, чланови клуба борилачких вјештина „Кобра” и ученици ЈУ Средње школе „28. јуни” наступиће за репрезентацију Босне и Херцеговине на Свјетском првенству у кик-боксу које се одржава у италијанском граду Lido di Jesolo у периоду од 30. септембра до 9. октобра 2022. године.

Николај ће наступити у категорији јуниора до 69 килограма, док ће Лазар, као старији кадет, учествовати у категорији до 57 килограма.

Након посљедњег дијела државног првенства БиХ и позива у састав репрезентације, Лазар и Николај су ушли у припремни процес за СП. Иза њих су три мјесеца мукотрпног и свакодневног рада како на психофизичким припремама и подизању перформанси ,тако и на техничком дијелу припрема.

„Можемо рећи да су наши момци и физички и психички спремни за највећу смотру кик-боксера, те очекујемо одличан пласман, иако је конкуренција више него одлична јер на првенство долазе најбољи од најбољих у овом спорту.

Браћи Радуловић се захваљујемо на великом залагању и свим одрицањима те им желимо пуно спортске среће на предстојећем шампионату”, поручили су из клуба, а ми се придружујемо њиховим жељама и очекивањима.