ХУБИХ MASTERCLASS вриједно угоститељско и кулинарско искуство

ХУБИХ Masterclass одржан је данас у Хотелу Hills у Сарајеву. Наши ученици и професори били су дио овог престижног догађаја који на једном месту окупља врхунске куваре, сластичаре, бармене, сомелијере, баристе, фирме угоститељске опреме као и заљубљенике у јела врхунских мајстора кухиње и пића која прате сваки врхунски залогај.
Овај јединствени догађај нашим ученицима је био драгоцјено искуство у стицању знања од стране еминентних стручњака из области гастрономије.
Надахнут кухињом медитерана своја знања подијелиo je и Иван Пажанин који нам је познат из кулинарских телевизијских емисија. Дени Срдоч најмлађи је хрватски шеф који у својој каријери има двије Мишелинове звјездице. Ту су, такође, и Нено Светлановић кувар којег препознајемо по рецептима са Инстаграма и Тик Тока, Елдар Кабри мајстор за француске колаче и пецива, Андреј Малић најбољи бармен свјетских крузера, Небојша Лазаревић професионални бармен са интернационалним искуством, Љубица Радан оснивач Асоцијације сомелијера винара и виноградара и Винске академије Србије виноградар, сомелијер и енолог, Игор Нуждић стручњак за Latte art, те Дамир Рожајац троструки свјетски првак посластичарства.
У сваком случају, иза нас је дан који ће нашим ученицима донијети вриједна знања и искуства за памћење.