ПРЕДСТАВЉАМО ЗАНИМАЊЕ: Техничар рачунарства и програмирања

У вријеме када се рачунарска технологија мијења из дана у дан, техничари рачунарства и програмирања морају бити спремни на изазове који долазе.
Најбоље мјесто за развијање аналитичких и техничких способности за рјешавање специфичних и сложених проблема, које рачунар својим програмима не може савладати, је управо ЈУ Средња школа „28. јуни“. Мјесто где се учи за живот. Мјесто гдје се стичу теоријска и практична знања. Мјесто несебичне подршке како бисте открили своје таленте и способности. Мјесто гдје се школа живи, а и она с вама.
Занимање техничар рачунарства и програмирања је атрактивно из разлога што поред изучавања грађе рачунара, мрежних протокола, одржавања рачунарске опреме и система, инсталације системског и корисничког софтвера, програмира у више програмских језика градећи техничара спремног за даље усавршавање, али и за рад. Похађањем овог занимања стичете знања и вјештине потребне за запослење одмах након средње школе, али градите темеље за даље стручно усавршавање и напредовање.
Ако се одлучите за ово занимање имајте на уму да вас спремно чека тим људи посвећених послу који су спремни да открију оно најбоље у вама.
Драги будући средњошколци, добро дошли у ЈУ Средњу школу „28. јуни“!
Милева Мировић Танић, професор стручних предмета електротехнике

Сазнајте више кликом ни линкове занимања и упис.