Вук Вукадин побједник такмичења у шутирању тројки

Турнир у шутирању тројки на којем су учествовала 82 ученика наше школе одржан је на теренима у парку Гаврило Принцип у периоду од 18. до 22.10. 2021. године, а најбољи пласман остварио је Вук Вукадин, ученик I-3 одјељења. Првог дана такмичила су се 22 ученика првих разреда. Шутирала су се по три шута са пет позиција, односно, укупно петнаест шутева. Једанаест ученика остварило је пролаз у други круг такмичења гдје их је, такође, очекивало 15 шутева. Кошеви из првог и другог круга су се сабирали, након чега је отварен сљедећи пласман ученика првих разреда који су се пласирали у финале:
1. Вук Вукадин I-3
2. Глигор Трапара I-5
3. Алекса Цинцар I-4
4. Владимир Влачо I-1
Други дан турнира такмичило се 27 ученика других разреда. Послије првог такмичарског круга тринаест ученика је прошло у наредни круг такмичења. Након шутирања у другом кругу четири ученика су се пласирала у финале такмичења као побједници у категорији других разреда:
1. Лука Милидраг II-5
2. Лука Јововић II-1
3. Ђорђе Краишник II-3
4. Јован Рајић II-5
Трећи такмичарски дан био је резервисан за ученике трећих разреда. Учествовало је седамнаест такмичара, од чега је њих десет прошло је у други круг. У категорији ученика трећих разреда у финале су прошли сљедећи ученици:
1. Лука Главаш III-6
2. Лука Вељић III-5
3. Сергеј Ћосовић III-1
4. Павле Стјепић III-2
Четвртог дана такмичења учествовало је 18 ученика четвртих разреда. Једанаест ученика је прошло у други круг такмичења, а финалисти и побједници у категорији четвртих разреда су:
1. Лазар Пејић IV-1
2. Страхиња Живковић IV-4
3. Алекса Трапара IV-3
4. Дејан Радоњић IV-1
Финале турнира у шутирању тројки одржано је 22. 10. 2021. године. У финалном такмичењу надметало се петнаест ученика. У други круг је прошло девет ученика након чега је забиљежен и коначан пласман:
ПРВО МЈЕСТО – ВУК ВУКАДИН I-3
ДРУГО МЈЕСТО – ЛАЗАР ПЕЈИЋ IV-1
ТРЕЋЕ МЈЕСТО – ЛУКА ГЛАВАШ III-6
Турнир у шутирању тројки водила је професорица Свјетлана Краишник.