Photo

Наши ученици, успјешни спортисти – Саша Шеховац

С поносом представљамо још једног перспективног спортисту наше школе. Саша Шеховац рођен је 8. 2. 2008. године у Источном Сарајеву.
Примјер је преданости и страсти према спорту још од своје седме године када је започео свој пут ка успјеху као џудиста Џудо клуба Фамос. Захваљујући својим неприкосновеним резултатима у 2023. години проглашен је за најбољег спортисту општине Источна Илиџа за поменуту годину. Наводимо његове најзначајније резултате у претходој, као и овој години:
Прво мјесто на Првенству Републике Српске у конкуренцији сениора до 23 године, друго мјесто на Првенству Босне и Херцеговине у конкуренцији сениора до 23 године, прво мјесто на Првенству Републике Српске у конкуренцији сениора, друго мјесто на Првенству Републике Српске у конкуренцији сениора. У 2024. години, Саша је наставио да ниже спортске успјехе одбранивши титулу сениорског шампиона Републике Српске, те освојивши нову шампионску титулу на Првенству Босне и Херцеговине у конкуренцији сениора.
Поносни смо што имамо привилегију подржавати наше шампионе на њиховом путу ка остварењу својих највећих снова, и радујемо се што ћемо бити свједоци њихових будућих спортских достигнућа.