Компанија SHP Celex нашој школи донирала рачунаре

Данас је ЈУ Средњу школу „28. јуни“ посјетила госпођа Амела Филиповић, представник компаније SHP Celex а.д. Бања Лука, с циљем да пружи подршку ученицима и професорима наше школе кроз донацију десет рачунара за кабинет информационих технологија и четири пакета производа од целулозног папира.

„Овом донацијом значајно ће се побољшати квалитет наставе. Надамо се да ће још неке фирме препознати овакву друштвену одговорност компаније SHP Celex-а и дати свој допринос образовним установама“, рекао је директор Школе Борис Брајовић и захвалио госпођи Амели на донацији и посјети нашој школи те јој овом приликом уручио захвалницу.

SHP Group (Slovak Hygienic Paper Group) jе мултинационална компанија која повезује групу производних и пословних компанија које послују у индустрији целулозног папира. SHP Group покрива 10 компанија у 6 земаља Европе са годишњим прометом од 220 милиона евра. У своја четири производна погона,  SHP Group годишње производи 170 хиљада тона папира и припада највећим произвођачима хигијенских папира у средњој и југоисточној Европи.