Школска библиотека обогаћена новим примјерцима стручне литературе

Сарадња Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву и ЈУ Средње школе „28. јуни” наставља се на обострано задовољство. Захваљујући поменутој сарадњи наша школска библиотека богатија је за 20 примјерака уџбеника „Увод у веб-програмирање”.
Овом приликом ученици наше школе имали су прилику да упознају аутора уџбеника, професора доктора Данијела Мијића који је изјавио да садржај књиге „Увод у веб-програмирање” покрива уводна, фундаментална знања из веб-програмирања, те да у средњим школама може скоро у потпуности покрити градиво из стручних предмета.
„Уџбеници које смо добили на поклон нашим ће ученицима и професорима послужити за унапређење знања, те ће бити корисна литература у припреми за такмичења, на којима ће, надамо се, постизати запажене резултате”, рекао је Борис Брајовић, директор ЈУ Средње школе „28. јуни”.
Декан Електротехничког факултета проф. Божидар Поповић овом приликом је истакао да се на овај начин најбоље промовише знање али и Електротехнички факултет.
Ученик четвртог разреда Душан Перић истакао је да ће овај поклон значајно обогатити фонд школске библиотеке када је ријеч о стручној литератури и помоћи ученицима у стицању знања.