Екипа I-5 одјељења побједник школског такмичења у малом фудбалу

Школско такмичење и малом фудбалу одржано је у периоду од 4. до 16. октобра 2019. године. На турниру су учествовале екипе ученика Средње школе “28. јуни” од првог до четвртог разреда. У категорији првих разреда побједник је екипа I-5 одјељења, док су ученици II-6 одјељења били најбољи у категорији ученика других разреда. Ученици III-7 одјељења побиједили су у категорији трећих разреда, а ученици IV-4 одјељења у категорији четвртих разреда.
Побједник школског турнира у малом фудбалу је I-5 одјељење-саобраћајни техничари. Најбољи стријелац турнира је Урош Југовић из IV-4, најбољи играч је ученик Дарко Кусмук из истог одјељења док је најбоље голманске вјештине показао ученик побједничке екипе турнира Максимилијан Гајовић. У категорији ученица побједник је екипа Школе. Турнир је одржан на теренима код Електротехничког факултета, по сунчаном времену и без већих потешкоћа.

„Екипа I-5 је показала своју вјештину и самим тим однијела побједу на данашњем такмичењу. Мени као тренеру ове екипе је веома драго што су моји изабраници показали како се уствари игра фудбал. Иако су они тек први разред и најмлађи су, такорећи, успјели су се изборити поред својих старијих друагара и освоје прво мјесто. Надам се да ће им ово бити додатни мотив да наставе са тренирањем и да у будућности остваре још боље резултате у неким већим клубовима!“ – казао је Бориша Кнежевић, тренер I-5 одјељења.

Александра Витковић, проф.
Фото: Игор Врачар

[Best_Wordpress_Gallery id=”343″ gal_title=”Екипа i-5 одјељења побједник школског такмичења у малом фудбалу”]

1 thought on “Екипа I-5 одјељења побједник школског такмичења у малом фудбалу”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *