Екипа III-5 побједник школског такмичења у малом фудбалу

Ученици ЈУ Средње школе „28. јуни“ одувијек показују велику заинтересованост за спортска надметања. Тако је било и на овогодишњем школском такмичењу у малом фудбалу на којем је, према ријечима професорице Александре Витковић, учествовало 168 такмичара. На турниру, који је одржан у периоду од 25. до 29. октобра 2021. године, учествовале су екипе ученика од првог до четвртог разреда. У финалној утакмици састале су се екипе III-5 (техничари друмског саобраћаја) и IV-1 (туристички техничари) гдје је, након извођења пенала, била боља екипа III-5 одјељења.
У категорији првих разреда најбоља је била екипа I-3 (ИТ техничари), категорији других разреда најбољи су били ученици II-4 одјељења (техничари рачунарства и програмирања), док је у категорији трећих разреда најбољи пласман постигла екипа III-5 (техничари друмског саобраћаја). Екипа одјељења IV-1 (туристички техничари) била је најбоља екипа у категорији четвртих разреда. Са постигнутих 11 голова Стефан Говедарица из IV-1 проглашен је за најбољег стријелца, а Максимилијан Гајовић из екипе III-5 одјељења за најбољег голмана турнира. Титула најбољег играча припала је Дарку Хркалу из побједничке екипе.
Професорица Александра Витковић рекла је да је турнир одржан по лијепом времену и да наше ученике у наредном периоду очекују припреме за регионално такмичење у малом фудбалу.